star-header-small-book Hungary-The-Storm-Sister-Web

Ally D’Aplièse épp egy viharosan induló szerelem kapujában áll, amikor a nevelapja haláláról értesül. A nvéreivel a Genfi-tó partján magasodó, gyermekkori otthonukba gylnek össze, hogy megemlékezzenek szeretett apjukról, és meghallgassák a végrendeletét. A különc milliárdos, Pa Salt mindnyájuknak egy különleges tárgyat meg egy levelet hagyott örökül, és ennek segítségével, ha a lányok úgy döntenek, közelebb kerülhetnek valódi gyökereikhez.

 

Allyt egyik tragédia a másikba sodorja, és a kétségbeesett fiatal n nem lát más választást, mint maga mögött hagyni mindent: Norvégiába utazik, hogy felkutassa a vér szerinti családját.

 

Mi vár rá a fenséges szépség országban? Mire jut egy százötven évvel ezeltti életrajz elolvasása után, amely egy énekesnrl, Edvard Grieg világhír zeneszerz múzsájáról szól? És milyen, az eddigi életét a négy sarkából kifordító, váratlan felfedezések várnak még rá Bergen festi partjainál?

 

Második kötet

A sorozatról bővebben
Előrendelhető Beleolvasók peer gynt logo Ibsen's Peer Gynt Bergeni Filharmonikusok fn1 Fastnet Race Edvard Grieg lep3 Lipcsei konzervatóriumban image6s eg1s

Lucinda Riley új sorozatának második kötetében egy évtizedeken és Európán átível nyomozás történetét meséli el. A letehetetlen családregény fszereplje nemcsak a származásának kérdésére találja meg a választ, hanem azzal is szembesül, hogy az er nem minden, és hogy élete tragédiái közepette is beteljesedhet a sorsa.

 

 

Q & As Bookclub Questions HUN-2