star-header-small-book

Dette er tredje bok i den storslåtte serien «De syv søstre».

Star er den mest gåtefulle av søstrene, og hun vil nødig gi slipp på tryggheten hun opplever i vennskapet med søsteren CeCe. Til slutt bestemmer hun seg likevel for å følge sporet faren har gitt henne for at hun skal finne opphavet sitt. Sporet fører henne til et gammelt antikvariat i London, og blir samtidig starten på en helt ny tilværelse.

Hundre år tidligere møter vi den sta og uavhengige Flora. Hun er lykkelig hjemme i Lake District, men krefter utenfor hennes kontroll fører henne til London og til en av sosietetsmiljøets største personligheter, Alice Keppel. Her blir hun en brikke i et spill der hun ikke kjenner reglene, men en dag møter hun en mystisk mann som avslører svarene Flora har vært på jakt etter hele livet.

 

Bok 3

alice-page-image violet-page-image kent-page-image bp-page-image Beatrix Potter Kent og Lake District Violet and Sonia Keppel Alice Keppel

Store deler av fortellingen er basert på virkelige historiske personer og hendelser, og hvis du vil lese mer om dem, kan du klikke på følgende lenker.

rarebooks-cover Sjeldne bøker Norway - The Shadow Sister Les mer om serien norli tanum-no Les Gratis Utdrag NOR-3