star-header-small-book
Læs et uddrag Q & A (på engelsk) Køb bogen

Schweiz 2007. Maia D’Apliese og hendes fem søstre er blevet kaldt hjem til deres barndomshjem Atlantis – en stor, smuk villa ved Genèvesøen – da deres elskede far, den sky mangemillionær, som de kalder Pa Salt, er død. De er alle blevet adopterede som små, og nu har Pa Salt efterladt dem hver især en ledetråd, der kan føre dem tilbage til deres sande ophav. Maias ledetråd fører hende til den anden side af Jorden, til en forfalden herskabsvilla i Rio de Janeiro i Brasilien.

 

Rio 1927. Midt i byens storhedstid har Izabela Bonifacios far store forhåbninger om at gifte sin datter ind i aristokratiet. Samtidig arbejder arkitekten Heitor da Silva Costa på det, der skal blive den berømte Kristusstatue, og planlægger en rejse til Paris for at finde den rette skulptør til opgaven. Den lidenskabelige Izabela længes efter at se verden og overtaler sin far til at lade hende tage med Silva Costa til Paris, inden hun skal giftes. Dér, i Paul Landowskis studie og i Montparnasses livlige caféer, møder hun den ambitiøse, unge skulptør Laurent Brouilly og indser, at hendes liv aldrig vil blive det samme igen.

 

Adskillige figurer i romanen bygger på historiske personer, der var involveret i skabelsen af Kristusstatuen. Du kan læse mere om Heitor da Silva Costa og Paul Landowski her:

 

Heitor da Silva Costa’s Christ the Redeemer Paul Landowski, Sculptor, Paris 1875-1961 Research and writing in Rio - an interview

Bog 1

lucindainbrazil-x164 Ctr-x164 paul-x164-2

Den første bog i Lucinda Rileys enestående og fængslende serie i syv bind

Læs mere om serien Denmark - The Seven Sisters DU-1