star-header-small-book Norway---The-Storm-Sister

Som oppfølger til suksessen De syv søstre er dette den andre boken i Lucinda Rileys fengslende serie, løst basert på mytologien rundt det kjente stjernebildet. Stormens søster forteller Allys historie. Som talentfull seiler er Ally i ferd med å fullføre en av verdens mest utfordrende seilaser da hun mottar nyheten om adoptivfarens plutselige og mystiske død. Hun skynder seg tilbake for å møte sine fem søstre i familiens hjem, et vakkert slott ved Genèvesjøen. Hun er også, uten at søstrene vet om det, involvert i en lidenskapelig kjærlighetsaffære  I kjølvannet av de rystende hendelsene som deretter inntreffer, forlater Ally livet på havet for å følge sporene faren hennes etterlot seg, til Norges isdekte skjønnhet. Der blir hun kjent med sine røtter – og oppdager at hennes egen historie er uløselig bundet til en ung, ukjent sangerinnes, Anna Landvik, som levde for over 100 år siden og sang den aller første oppsetningen av Henrik Ibsens stykke Peer Gynt, tonesatt av Edvard Griegs ikoniske og scenedrevne musikk.

 

Hver bok i De syv søstre-serien følger en av søstrenes historier. Maia, Ally, Star, CeCe, Tiggy og Electra ble alle adoptert som babyer fra forskjellige steder i verden av en omflakkende og kjærlig milliardær, for dem kjent som Pa Salt. Da han dør, etterlater han seg ledetråder som peker mot hver av døtrenes fortid, i tillegg til et sett med koordinater inngravert i en armillarsfære, som viser akkurat hvor i verden han fant dem.  

Men hvem var Pa Salt? Og hvor er den syvende søsteren ...?

Les mer om serien

Bok 2

peer gynt logo Ibsen's Peer Gynt Bergen Orchestra fn1 Fastnet Race Edvard Grieg lep3 Leipziger Conservatorium image6s eg1s norli tanum-no

Store deler av fortellingen er basert på virkelige historiske personer og hendelser, og hvis du vil lese mer om dem, kan du klikke på følgende lenker.

 

Les Gratis Utdrag NOR-2