Denmark - The Seven Sisters sphere-homepage-dark Myter og legender knyttet til Plejaderne De syv søstre i astronomien Armillarsfærer

Kære læser,

 

Velkommen til De syv søstres hjemmeside! Jeg glæder mig til at fortælle om min inspiration og researchprocessen bag bøgerne. Det har været en fantastisk udfordring for mig at skrive de syv bøger i serien, og støtten fra mine læsere har været uvurderlig. Inderligt tak til jer alle sammen. Jeg modtager masser af spørgsmål fra både nye og gamle læsere, og jeg håber, du vil synes, at oplysningerne her er både interessante og nyttige.

 

Den oprindelige idé til at skrive serien fik jeg i 2013, en aften hvor jeg herhjemme i North Norfolk så op mod stjernehoben Plejaderne, kendt som De Syv Søstre. Jeg var fascineret af myterne om stjernerne og besluttede at bringe søstrene ind i vores moderne verden. De Syv Søstre kan ses på nattehimlen praktisk taget alle steder i verden fra tusmørke til morgengry, og der er blevet fortalt historier om dem i mange forskellige kulturer igennem tusindvis af år. Bemærk, at du sikkert kun vil se seks stjerner, eftersom den syvende er den berømte forsvundne plejade.

 

Serien begynder med, at Maia D’Aplièse og hendes fem søstre samles i deres barndomshjem, Atlantis – en smuk villa ved bredden af Genèvesøen – efter at deres adoptivfar, den gådefulde milliardær, de kaldte Pa Salt, er død. Efter at have fået at vide, at han på mystisk vis allerede er blevet begravet til havs, får hver af søstrene en ledetråd til sin oprindelse.

 

Dette spor fører Maia ud på en rejse til en forfalden ejendom i Rio de Janeiro i Brasilien, hvor hun begynder at stykke sandheden om sin biologiske familie sammen og hører om den lidenskabelige Izabela Bonifacio, der levede i Rios Belle Epoque i slutningen af 1920’erne.

 

Serien De syv søstre fortsætter med historien om Ally, Stormsøsteren. Hendes rejse fører hende til de storslåede fjorde og vidunderlige landskaber i Norge ledsaget af Edvard Griegs forjættende musik.

 

Den næste bog i serien, Skyggesøsteren, følger den tredje søster, Star, som leder efter sit ophav i det engelsk Lake District og det edwardianske London og endelig finder sin fremtid i en antikvarboghandel i det moderne London.

 

Jeg er netop vendt hjem efter at have researchet den fjerde historie, Perlesøsteren, om CeCe, hvis rejse fører hende til både Thailand og den australske vildmark og til selve hjertet af myten om de syv søstre.

 

Men hvem er Pa Salt? Hvorfor blev han så hurtigt begravet til søs? Hvorfor er der kun seks søstre? Og hvorfor har han i det hele taget adopteret dem?

 

#WhoIsPaSalt

 

Tusind tak for al jeres støtte og for at læse mine bøger.

 

Kærlig hilsen

 

Lucinda

 

 

Bog 1

De syv søstre og andre figurer anagrammer og allusioner atlas-x164 sisters-x164 cluster-x164 sphere-x164

En enestående og fængslende serie i syv bind fra den internationale bestsellerforfatter Lucinda Riley

7-star-header-book36

Bog 2

Denmark - The Storm Sister marys-meals-shop-full-banner