sphere-homepage-dark Myter og legender om Pleiadene De syv søstre i astronomien Armillarsfærer

Kjære lesere,

Velkommen til De syv søstres nettside! Jeg er veldig glad for å kunne dele både min inspirasjon og arbeidsprosessen bak bøkene med dere. Å skrive disse syv bøkene har vært en fantastisk utfordring for meg, og støtten fra dere lesere har vært helt uvurderlig. Jeg vil derfor takke dere alle av hele mitt hjerte. Jeg mottar en rekke spørsmål fra både nye og gamle lesere, og jeg håper dere syns informasjonen dere finner her er nyttig og interessant.

 

Jeg ble inspirert til å skrive denne serien i 2013, da jeg en kveld her hjemme i North Norfolk så opp mot stjernehopen pleiadene. Denne stjernehopen er også kjent under navnet De syv søstre, og jeg syns det var spennende med mytologien rundt stjernene og bestemte meg for å bringe disse søstrene inn i vår moderne tid. De syv søstre er synlige fra nesten overalt i verden: De skinner fra solnedgang til soloppgang, og fortellingene om dem har blitt fortalt i ulike kulturer i årtusener. Du vil se bare seks stjerner, ettersom den syvende stjernen er den berømte forsvunne pleiaden.

Serien begynner idet Maia D’Aplièse og hennes fem søstre samles i barndomshjemmet Atlantis – et vakkert slott ved bredden av Genève-sjøen – etter at adoptivfaren deres, den mystiske mangemillionæren Pa Salt, er død. Begravelsen har allerede funnet sted, kroppen hans er senket i havet. Han har etterlatt hver søster et spor som skal lede dem tilbake til deres opphav.

 

Dette sporet fører Maia på en reise til et falleferdig herskapshus i Rio de Janeiro i Brasil, hvor hun begynner å pusle sammen sannheten om sin familie og lærer å kjenne historien om den lidenskapelige Izabela Bonifacio, som levde i Rio på 1920-tallet.

 

Serien om De syv søstre fortsetter med Allys historie i Stormen søster. Hennes reise fører henne til de imponerende fjordene og den enestående norske naturen, akkompagnert av Edvard Griegs uforglemmelige musikk.

 

Den neste boken i serien, Skyggesøsteren, kommer på engelsk i november. Her følger vi den tredje søsteren, Star, som begynner å lete etter sin arv i Lake District og London på kong Edwards tid, og som etter hvert finner sin egen fremtid i et antikvariat i det moderne London.

 

Jeg er akkurat kommet hjem igjen etter å ha drevet research til den fjerde historien, Perlesøsteren. CeCes reise vil føre henne både til Thailand og til den australske villmarken, som er selve hjertet i myten om De syv søstre.

Men hvem er Pa Salt? Hvorfor ble han begravd så raskt? Hvorfor er det bare seks søstre? Og hvorfor adopterte han dem i utgangspunktet?

 

#WhoIsPaSalt

 

Tusen takk for all støtte og for at dere leser bøkene mine!

 

Alt godt,

 

Lucinda

 

***SISTE NYTT***

Tv- serien kommer snart

 

 

 

Bok 1

Søstrene og persongalleriet - anagrammer og allusjoner atlas-x164 sisters-x164 cluster-x164 sphere-x164

En unik og fortryllende serie på syv bøker skrevet av den internasjonalt bestselgende forfatteren Lucinda Riley.

7-star-header-book36 sevensistersmall Norway---The-Storm-Sister

Bok 2

Norway - The Shadow Sister

Bok 3

marys-meals-shop-full-banner